StartFest: GA! Maak werk van je toekomst!

Op donderdag 27 juni 2024 vindt de vierde editie van StartFest plaats in de monumentale oude strokartonfabriek De Toekomst in Scheemda. StartFest is het grootste werk- en ontwikkelevenement in Noord-Nederland, met 12 festivals verspreid over Groningen en Noord-Drenthe. De eerdere edities in Groningen, Appingedam en Assen waren een groot succes. Deze editie wordt georganiseerd voor inwoners van Oost-Groningen.

Iedereen is welkom op StartFest tussen 10.00 en 19.00 uur: van jong tot oud, wat de opleiding, werkervaring of achtergrond ook is. We kijken niet naar een CV, maar naar wat iemand kan. Op StartFest inspireren we bezoekers om hun talenten te ontdekken. De toegang is gratis.

Opleiders, bedrijven, branche- en maatschappelijke organisaties laten zien wat ze te bieden hebben. Door doe-activiteiten inspireren we mensen om zich te ontwikkelen. Dit kan zijn (meer) werken, een andere baan, een opleiding starten, vrijwilligerswerk doen of een oriƫntatie. Iedere stap is waardevol. Ruim 80 bedrijven en organisaties zijn aanwezig. Gidsen staan klaar om bezoekers te helpen hun talenten en mogelijkheden te ontdekken.

Gratis vervoer 

Wil je met de bus naar De Toekomst? De hele dag rijden er gratis bussen naar de festivallocatie in Scheemda. Er zijn opstapplaatsen in Musselkanaal (via Stadskanaal, Onstwedde, Nieuwe Pekela en Oude Pekela), Veendam (via Muntendam en Meeden), Ter Apel (via Sellingen en Vlagtwedde). Natuurlijk brengen de gratis bussen je ook weer terug naar deze plekken.

Meer informatie

Voor meer informatie en updates over het programma en de bustijden, bezoek www.StartFest.nl of volg StartFest op social media.