Cittaslow supporter worden

Onderschrijft uw onderneming of organisatie de Cittaslow waarden? Dan kunt u supporter worden van Cittaslow Westerwolde. Hiervoor meldt u zich aan bij de gemeente. Als supporter neemt u deel aan het Cittaslow netwerk van ruim 100 organisaties in Westerwolde. U ontvangt een certificaat en u mag het Cittaslow logo gebruiken in uw uitingen.

 

Over Cittaslow

Sinds 19 juni 2014 draagt de gemeente Westerwolde, toen nog in oprichting, met trots het Cittaslow keurmerk. Een internationaal keurmerk voor kleine gemeenten die staan voor de eigen identiteit en iets extra’s willen bieden. Denk aan het koesteren van het cultuurhistorisch erfgoed, want nergens is de historie van Nederland zo zichtbaar als in Westerwolde! Maar ook aan gastvrijheid, het trots zijn op plaatselijke tradities en het mooie en kleinschalig landschap, waar het goed vertoeven is. Het keurmerk benadrukt het bewuster leven in een menselijk tempo.

Het Cittaslow netwerk telt 220 gemeenten verspreid over de hele wereld, van Australië tot Spanje en van Zuid-Korea tot Westerwolde. Westerwolde is de 6e gemeente in Nederland met het keurmerk.

Website Cittaslow Westerwolde

Meer informatie vindt u op www.cittaslowwesterwolde.nl.