Vacatures en stages

Algemeen

Wil je solliciteren of de laatste vacatures per mail ontvangen? Maak dan een profiel aan op werkenvoorgroningen.nl. Werken voor Groningen is een samenwerking tussen verschillende gemeenten in de provincie Groningen

Vacatures van nu

Wie zijn wij?

We zijn een kleine organisatie waarin we jouw talent, kennis en ervaring goed kunnen gebruiken! Bij ons krijg jij de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. En ontwikkelen, dat doen wij ook!

Westerwolde is een jonge gemeente en bestaat pas sinds 2018. Wij zijn nog volop aan het kijken hoe we het beste kunnen werken om onze inwoners zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen we met z’n allen, en we zijn benieuwd wat jij daarvan vindt!

Bij de gemeente Westerwolde werken we voor en het liefst mét onze inwoners. Ideeën en plannen uit de samenleving ondersteunen we en jagen we aan. Dat doen we met lef en daarbij doen we dingen soms anders dan normaal. We kijken daarbij eerst hoe we mensen bij elkaar kunnen brengen zodat ze het zelf kunnen doen. Lukt dat niet dan helpen we graag een handje.