Milieupas

Over de milieupas

Als u afval naar de milieustraat in Vriescheloo of Ter Apel brengt dan hebt u vanaf 1 september een milieupas nodig. Onze medewerkers zullen u vragen om de pas te laten zien. Vergeet daarom niet uw milieupas (en pinpas) mee te nemen! Later dit jaar, zodra de apparatuur gereed is, zullen onze medewerkers de pas scannen.

Met de milieupas willen we voorkomen dat mensen van buiten onze gemeente en bedrijven hun afval naar de milieustraat brengen. Dat scheelt verwerkingskosten. 

Geen pas ontvangen of aanwezig?

Is de datum van 1 september verstreken en hebt u geen pas ontvangen? Geef dit zo snel mogelijk aan ons door via gemeente@westerwolde.nl. Zet in uw e-mail uw naam en adresgegevens. Ook als u bent verhuisd en er is geen pas aanwezig in de woning dan kunt u dat aan ons doorgeven. Wij sturen u zo snel mogelijk een nieuwe pas toe.

De milieupas is alleen voor particulier gebruik en hoort bij de woning. Daarom laat u bij een verhuizing de pas achter in de woning. 

Milieupas kapot?

Een kapotte milieupas stuurt u met uw adresgegevens naar ons op: Dorpsstraat 1, 9551 AB in Sellingen. U krijgt dan gratis een nieuwe pas thuis gestuurd.