Lantaarnpaal brandt niet of is stuk

Algemeen

Doet een lantaarnpaal het niet? Of is een lantaarnpaal beschadigd? Geef dan het nummer van de lantaarnpaal en de straatnaam aan ons door. Wij geven uw melding door aan de beheerder van de lantaarnpalen. Is er een gevaarlijke situatie? Bel dan met ons

Melding doen

U kunt de melding doen via deze webpagina. Of download de BuitenBeter-app(link is extern) in de App Store of Play Store.

Hoe lang duurt het?

Een kapotte lantaarnpaal geven wij door aan City Tec BV. Normaal wordt het binnen vijf werkdagen gemaakt. Als er meerdere lantaarnpalen naast elkaar stuk zijn, gaat het meestal om een kabel/netwerkstoring. Dan geven wij het door aan onze netbeheerder Enexis. Een storing kan langer duren.

Netwerkstoring

Het komt soms voor dat de straatverlichting overdag brandt. Het kan zijn dat Enexis dit doet bij het oplossen van een storing. Zo kunnen ze sneller ontdekken waar de storing zit. Meestal gaat de verlichting dezelfde dag weer uit. Blijven de lantaarnpalen meerdere dagen overdag branden? Dan is er misschien sprake van een storing. Dit meldt u bij ons.

Gevaar?

Bel ons meteen als het om een gevaarlijke situatie gaat. Telefoonnummer 0599 32 02 20. Bijvoorbeeld als er een aanrijding is geweest waarbij een lantaarnpaal is geraakt. Of als de deurtjes van een lantaarnpaal ontbreken of openstaan en u de bedrading kunt zien. En bij een loshangende kap aan de lichtmast.