Bedrijventerreinen

Algemeen

Zoekt u binnen onze gemeente een bedrijventerrein? Wilt u een bedrijf starten of een vestiging openen? Wij geven u graag advies over de mogelijkheden.

Bedrijventerrein Zuid-Groningen

Het bedrijvenpark Zuid-Groningen ligt aan de provinciale verbindingsweg N366. De bestemming is gericht op industrie, transport & logistiek. Er is ruimte voor zowel lichtere als zwaardere bedrijfstypes. Een aantal locaties zijn uitstekend geschikt voor bedrijfskantoren. Duitsland, Emmen en Veendam zijn goed en gemakkelijk te bereiken.

Er is ongeveer 40 hectare beschikbaar, waarvan de prijzen liggen tussen € 45 en € 75 per m2 (excl. BTW). De minimale kavelgrootte bedraagt 3.500 m2. Er wordt flexibel omgegaan met de verkaveling

Bedrijventerrein Sellingen

Het bedrijventerrein in Sellingen ligt landelijk aan de Dorpsstraat en centraal gelegen op de route Ter Apel - Winschoten. De woon-werk kavels zijn geschikt voor lichte bedrijfstypes. De kavels zijn niet geschikt voor risicovolle bedrijven of bedrijven met geluidzone plicht.

Op dit moment is er ongeveer 1,3 hectare beschikbaar voor de prijs van € 40 per m2 (excl. BTW). Er wordt flexibel omgegaan met de verkaveling. Bouwmogelijkheden vindt u in het bestemmingsplan Sellingen Dorp