Westerwolde zoekt mooiste foto’s voor nieuwe gemeentegids

1 oktober 2019
In april 2020 verschijnt de nieuwe gemeentegids van Westerwolde. De gemeente wil de gids niet alleen vóór haar inwoners maken, maar ook mét. Daarom worden inwoners uitgenodigd om mee te doen aan een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto’s een plaats krijgen in de gemeentegids.

Inwoners kunnen tot 27 oktober 2019 hun mooiste foto(‘s) van Westerwolde mailen naar gemeente@westerwolde.nl onder vermelding van hun naam, adresgegevens en de locatie waar de foto is gemaakt. De 3 winnende foto’s worden beloond met een plaats in de gemeentegids en een geldbedrag. De winnaars worden in november bekendgemaakt en ontvangen daarover persoonlijk bericht.

Prijzen

De 3 winnende foto’s worden beloond met een plaats in de gemeentegids en een waardebon van € 75  (1e plaats), € 50  (2e plaats) en € 25  (3e plaats). 

Criteria waaraan de foto's moeten voldoen

  • Alleen inwoners van de gemeente Westerwolde kunnen deelnemen aan de fotowedstrijd
  • Per persoon mogen maximaal twee foto’s worden ingestuurd
  • De foto’s moeten genomen zijn in deze gemeente en zijn herkenbaar voor de gemeente en/of de Westerwoldse samenleving
  • In de titel van de foto moet duidelijk zijn waar de foto is gemaakt
  • De foto’s moeten digitaal worden aangeleverd in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB
  • De gemeente Westerwolde kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, social media, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, et cetera