Verkeersmaatregelen brug over het Ter Apelkanaal Ter Apel

Informatie over onderhoudswerkzaamheden aan de brug over het Ter Apelkanaal te Ter Apel, ter hoogte van de Nulweg. Op de brug wordt het asfalt vervangen. Ook wordt de brug schoongemaakt en geschilderd. Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden wordt ook nog een deel asfalt van de Provinciale weg N976 (Nulweg) aan de westzijde van de Nulwegbrug.

De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag 20 mei,  6.00 uur tot en met vrijdag 7 juni 16.00 uur. De datum en het tijdstip van afronding zijn bij benadering. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de brug, maar met hinder.

Tijdens het vervangen van het asfalt van de Nulweg zal het kruispunt van de Nulweg met de Kloosterveenweg gestremd zijn voor motorvoertuigen. Het vervangen van het asfalt is ingepland op 3 juni.

Het doorgaande verkeer uit oostelijke richting wordt met borden omgeleid via de volgende route: Viaductstraat - Westerstraat- A.G. WIldervanckweg  en de Nulweg. Verkeer vanuit westelijke richting wordt in tegengestelde richting omgeleid.

Omleidingsroute: