Vacature leerkrachten De Grenshof

Wil jij vanuit jouw bevlogenheid en passie maatschappelijk bijdragen aan het onderwijs aan Oekraïense vluchtelingen? Dan zoeken we jou! Voor de basisschool voor anderstaligen die opgestart wordt bij het opvangcentrum: ‘De Grenshof’ in Bellingwolde, zijn wij op zoek naar twee leerkrachten die de school willen helpen opstarten en vormgeven. De school zal samenwerken met Interschool, basisschool voor anderstaligen in Ter Apel. De werktijdfactor kan bepaald worden in overleg.

Openbaar Onderwijs Westerwolde

Openbaar Onderwijs Westerwolde valt rechtstreeks onder het college van burgemeester en wethouders. De gemeente Westerwolde vormt het integrale bestuur van de zeven openbare basisscholen verspreid over het zuiden van Westerwolde. De school in Bellingwolde zal daaronder gaan vallen.

Bij Openbaar Onderwijs Westerwolde is ieder kind welkom, ongeacht zijn of haar sociale, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond. We leren kinderen van jongs af aan respect te hebben voor elkaars mening en overtuiging. Er wordt actief aandacht besteed aan de overeenkomsten en verschillen tussen kinderen, zonder voorkeur voor één bepaalde opvatting.

Elke leerling wordt optimaal ondersteund in zijn/haar ontwikkelingsproces van kleuter naar tiener en voorbereid op zijn/haar plek als volwassene in onze samenleving. Onze scholen geven met een aanvullende visie en daarbij passende werkwijze invulling aan. Onze gezamenlijke kernwaarden zijn: kwaliteit, respect, acceptatie, communicatie, haalbaar, trots.

Wij zoeken een collega

  • Die bewust kiest voor het openbaar onderwijs
  • Met een afgeronde PABO opleiding en ervaring is een pré
  • Die flexibel, daadkrachtig, oplossingsgericht en creatief kan handelen
  • Die goed kan samenwerken in een team, maar ook zelfstandig kan handelen
  • Die structuur biedt, consequent is en een duidelijk klassenmanagement hanteert
  • Die de leerlingen sociale vaardigheden mee wil geven!

Wat bieden we je?

We bieden je een uitdagende functie in een werkomgeving met enthousiaste collega’s. Samen met andere leerkrachten en onderwijsassistenten verzorg je het onderwijsaanbod voor deze doelgroepen. De functie is gewaardeerd op het niveau van schaal LB, voorheen L10, overeenkomstig de cao Primair Onderwijs. Het betreft een tijdelijke aanstelling.

Wil je solliciteren? 

Reageer dan vóór 29 augustus 2022. Stuur jouw motivatiebrief met CV, onder vermelding van ‘sollicitatie vacature leerkracht De Grenshof naar personeelszakenoow@westerwolde.nl. De vacature wordt intern en extern verspreid.

Wil je meer weten over het werk en de school?

Stuur dan een mail naar: directie.interschool@oow.nl of bel naar Interschool (0599-481174) en vraag naar onze schoolleiders, mevrouw Anita Klompsma-Bolk of mevrouw Rosie Meems-Smit. We zien jouw sollicitatie met enthousiasme tegemoet!