Sport en bewegen

Sportclubs, adressen en sportaccommodaties

In onze digitale gemeentegids vindt u de adressen van al onze sportaccommodaties en sportclubs in de gemeente. Wilt u een sporthal of gymlokaal huren? Neem dan contact op via 0599 32 02 20. Hier vindt u de tarieven voor het huren van een sportaccomodatie.

Sportsubsidie en financiële ondersteuning

Wilt u een sportactiviteit organiseren? In sommige gevallen kunt u een subsidie krijgen. Lees meer over het aanvragen van een subsidie.

Geen geld voor sport?

Heeft u geen geld voor de sportclub of sportmaterialen voor uw kind? Er zijn regelingen voor gezinnen met weinig inkomen waar u gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld het Jeugdfonds Sport en Cultuur en Stichting Leergeld.

Westerwolde Beweegt

De gemeente Westerwolde bevordert een gezondere leefstijl voor jong en oud. Dit doen we samen met Huis voor de Sport Groningen en andere lokale organisaties. Samen vormen we Westerwolde Beweegt: een team van o.a. gedreven vakleerkrachten, sportcoaches en sportconsulenten met hart voor de zaak!

Op de hoogte blijven?

Sport- en beweegvisie

Meer weten? Lees dan de Sport- en beweegvisie gemeente Westerwolde (PDF, 1.96MB).

Westerwolde Beweegt

Voorste rij van links naar rechts: Marloes Leeman, Jack Kamminga, Berty Koets en Kjeld Kaiser. Achterste rij van links naar rechts: Siebren van de Molen: Bastien Spiegelaar, Lisette Scholtens, Taco de jong, Ernst Bouwman, Titia Deuling, Bart Huizing en Tom Stelpstra.