Laag inkomen inwoners Westerwolde

De gemeente Westerwolde biedt inwoners van Westerwolde (zowel huurders als woningbezitters) de mogelijkheid om gebruik te maken van de Voorzieningenwijzer. De bespaarexpert onderzoekt met u de mogelijkheden voor besparingen op uw vaste lasten. Tot 1 oktober kunnen huishoudens deelnemen aan deze pilot.

Wat is de Voorzieningenwijzer?

De medewerkers van de VoorzieningenWijzer kunnen u helpen besparen op uw vaste lasten.

Iedere maand geld overhouden. Dat zou toch fijn zijn? Bijvoorbeeld omdat u recht heeft op bepaalde subsidies of toeslagen, waaraan u niet had gedacht. Of door over te stappen naar een goedkopere verzekering of energieleverancier.

Hoe werkt de voorzieningenwijzer?

 

Maak gratis een afspraak

Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, dan kunt u contact opnemen via contact@devoorzieningenwijzer.nl of bel op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur naar 088 - 1169 797. Een medewerker van de Voorzieningenwijzer neemt dan contact met u op om een afspraak in te plannen bij u thuis.

Vertrouwelijk en vrijblijvend

Er wordt vertrouwelijk omgegaan met de gegevens die u verstrekt aan de Voorzieningenwijzer. Uw gegevens worden niet gedeeld. Verder bent u niet verplicht om het advies van de Voorzieningenwijzer over te nemen. Deze keus is aan uzelf.