Energieloket Westerwolde in een nieuw jasje

29 september 2021
Foto voorpagina energieloket
Op 1 oktober 2021 is het Energieloket Westerwolde vernieuwd. Het Energieloket helpt bewoners bij het beantwoorden van vragen rondom energiezuinig wonen.

Lagere energierekening en comfortabeler wonen

Hoe krijg ik mijn energierekening omlaag? Kan ik iets doen aan de tocht in huis? Hoe werkt een warmtepomp? En kan ik subsidie krijgen voor isolatie? Dit zijn vragen die bij veel bewoners spelen, wellicht ook bij u. Het Energieloket Westerwolde geeft informatie en advies bij alle vragen over energiezuinig wonen en bundelt alle informatie op een plek: www.regionaalenergieloket.nl/westerwolde.

Iedere woning kan stap voor stap energiezuiniger, comfortabeler en gezond worden. Dit kan simpel: door het vervangen van alle lampen voor ledlampen. Of groot: met een inductiekookplaat, zonnepanelen of muurisolatie. Het Energieloket Westerwolde helpt u met het maken van de beste keuze voor uw woning en situatie.

Vragen over duurzaam wonen

Het Energieloket Westerwolde helpt u met alle vragen rondom duurzaam wonen. De technisch adviseurs van het energieloket zorgen dat alle belangrijke informatie te vinden op de website. Op de website staat alle informatie over landelijke en lokale subsidies op één plek. Net als de mogelijkheden voor leningen.

Gratis HuisScan

Met de gratis HuisScan ziet u in twee minuten wat voor uw woning en situatie de mogelijkheden zijn om uw energierekening te verlagen. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met het regionaalenergieloket via vragen@regionaalenergieloket.nl of door te bellen met 088 52 54 11 0.