Doet u mee aan de fotowedstrijd voor de nieuwe gemeentegids?

14 september 2020
In het voorjaar van 2021 verschijnt onze nieuwe gemeentegids. Wij willen deze gids niet alleen vóór u maken, maar ook met u. Daarom organiseren wij een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto een plaats krijgt in de nieuwe gemeentegids. Wil je dat jouw foto een jaar lang te zien is in de gemeentegids? Pak dan je camera en maak de winnende foto!

Hoe doet u mee?

Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, dan kunt u tot 25 oktober maximaal twee foto’s opsturen naar gemeente@westerwolde.nl onder vermelding van uw naam, adres en de locatie waar de foto is gemaakt.

Prijzen

De drie winnende foto’s worden beloond met een plaats in de gemeentegids en een geldprijs van €75,- (1e plaats), €50,- (2e plaats) en €25,- (3e plaats). De 10 deelnemers met de mooiste foto worden uitgenodigd voor een prijsuitreiking. Vakkundige jury zal dan de winnaars kiezen.

Waar moeten de foto’s aan voldoen?

  • De volgende criteria zijn van toepassing op de fotowedstrijd:
  • Alleen inwoners van de gemeente Westerwolde kunnen deelnemen aan de fotowedstrijd
  • Per persoon mogen maximaal 2 foto’s worden ingestuurd
  • De foto’s moeten genomen zijn in deze gemeente en zijn herkenbaar voor de gemeente en/of de Westerwoldse samenleving
  • De foto’s moeten digitaal worden aangeleverd in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB
  • De gemeente Westerwolde kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, social media, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, etcetra

Vragen?

Als u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0599 32 02 20 of e-mail: gemeente@westerwolde.nl.