Complimenten voor mantelzorgers in Westerwolde

6 september 2021
De gemeente Westerwolde wil de mantelzorgers in de gemeente bedanken voor hun inzet. Mantelzorgers mogen vanaf maandag 6 september tot en met zondag 3 oktober een aanvraag voor het mantelzorgcompliment indienen via westerwolde.nl/mantelzorgcompliment. Het mantelzorgcompliment bestaat uit vier cadeaubonnen van € 25,-. De bonnen zijn te besteden bij alle ondernemers in de gemeente Westerwolde.

Mensen die langere tijd onbetaald voor een partner, familielid of bekende zorgen zijn mantelzorger. Mantelzorg is altijd onbetaald en is geen vrijwilligerswerk. Wethouder Wietze Potze: “Je kiest er niet voor om mantelzorger te worden, dat komt op je pad. Met het mantelzorgcompliment willen wij onze mantelzorgers bedanken voor hun enorme inzet.”

Het mantelzorgcompliment aanvragen

Het aanvraagformulier voor het mantelzorgcompliment en alle voorwaarden staan op westerwolde.nl/mantelzorgcompliment. Stichting Welzijn Westerwolde behandelt de aanvraag. Bij vragen over het invullen van het formulier kan contact opgenomen worden met Stichting Welzijn Westerwolde. Dit kan door te bellen naar (0599) 58 24 60 of door een mail te sturen naar mantelzorg@welzijnwesterwolde.nl

Inleveren cadeaubonnen

Het mantelzorgcompliment bestaat uit vier cadeaubonnen van € 25,-. Deze zijn te besteden bij alle ondernemers in de gemeente Westerwolde.