Bibliotheek Bellingwolde tijdelijk gesloten

9 januari 2018
Vanwege de verbouwing van De Meet is de bibliotheek in Bellingwolde vanaf maandag 15 januari 2018 tijdelijk gesloten. U kunt gedurende de sluiting terecht in de bibliotheek in Blijham. Deze vestiging is gedurende de sluiting extra geopend. Als u problemen heeft met vervoer dan kunt u gebruik maken van de OpstapBus.

Tijdelijk gesloten

Vanwege de verbouwing van De Meet is de bibliotheek in Bellingwolde sinds mei 2017 gevestigd in het Dollard College. Nu ook het Dollard College wordt verbouwd, is de locatie in Bellingwolde tijdelijk gesloten. De Meet zal naar verwachting eind maart klaar zijn en dan opent ook de bibliotheek weer de deuren.

Bibliotheek Blijham extra open

U kunt terecht in de bibliotheek Blijham, Veurste Rou 2. Deze locatie is geopend van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur. Op dinsdag en vrijdag staan de vertrouwde medewerkers van de bibliotheek Bellingwolde daar voor u klaar.

OpstapBus

Mocht u problemen hebben met vervoer, dan kunt u gebruik maken van de OpstapBus. Deze rijdt elke dinsdag van Bellingwolde naar Blijham. De bus vertrekt om 13.45 uur vanaf het parkeerterrein van De Meet. Om 14.30 uur gaat de bus vanaf Blijham weer terug naar Bellingwolde. U meldt u zich uiterlijk een dag van tevoren voor 12.00 uur aan via 0597 59 17 48.

Bibliotheekleden kunnen lenen en terugbrengen in alle vestigingen in de provincie Groningen. Raadpleeg de adressen en openingstijden.